Invitation til åbning af NørrebroBilleder i Osramhuset d. 28 januar 2011

NØRREBROBILLEDER_INVITATION

Så er det lige ved og næsten….

På fredag er der fernisering på 4 værker i vinduesgallerier i bydelen, samt 16 collager skabt af børn og unge fra området, udstillet i Osram Huset! Vi glæder os til at vise det frem og forhåbentligt få besøg af jer alle sammen.

Projektet handler om at skabe alternative billeder af det Nørrebro som vi alle kender, med udgangspunkt i den eksisterende arkitektur, som er kunstnerisk bearbejdet og tilføjet et drys af fantasi. Denne forvandling er manifesteret i fire værker som Nørrebros børn og unge og kunstneren Carina Traberg har skabt sammen. De velkendte omgivelser er blevet til bakkefyldte farverige landskaber der legende åbner op for nye billeder af Nørrebro.
Værkerne er skabt på baggrund af en række fotografiske workshops og udforskning af lokalmiljøet, collagedage og endeligt har Carina Traberg bearbejdet af materialet til i alt 4 værker der i perioden 28 januar – 30 april udstilles i vinduesrammer i området omkring Haraldsgade.
Hermed en opfordring til at tage på opdagelse i kvarteret og komme forbi Osram Huset i Valhalsgade 4, fredag d. 28. januar, mellem 15-19.00!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s